Strandyoga

Zodra de strandyoga lessen weer beginnen zet ik het op de site en op FaceBook: https://www.facebook.com/inside.out.healing Je kunt je ook aanmelden voor de strandyoga-groepsapp. om op de hoogte te blijven, stuur me daarvoor een berchtje met je naam en mobiele nummer.

Op zondagochtend  om 9.00 uur verzamelen  we dan op het plein voor de strandwacht, aan het einde van de Rechtestraat, in Hoek van Holland. Mocht de wind te fris zijn dan lopen we om 9.00 uur vanaf daar de duinen in, er is daar een mooie plek om yoga te doen. Neem zelf een matje mee (er zijn beperkt matjes te leen) zorg voor een warme sweater en een handdoek om op te liggen. Als het te koud is of het regent gaan we vanaf dat punt een yogawandeling maken door de duinen en langs het strand: Wandelen met onderweg aandacht voor allerlei principes uit de yoga. We doen ook oefeningen en staan stil  wat je onderweg op je pad opvalt. Dus neem ook je regenkleding mee, het gaat altijd door, zo stap je niet voor niets vroeg je bed uit! Daarna kunnen we met elkaar een vers munt-theetje of koffie met zelfgemaakte appeltaart  nemen bij strand tent Lodge 25.

Deelname € 7,50 graag contant afrekenen.

Route: Aan het einde van de dijk naar Hoek van Holland (N220, N25) zijn er stoplichten, ga hier links af. Er is eerst een geasfalteerde slingerweg met een berm in het midden, met een aantal drempels en aan weerszijden bomen,  (N211, E30, E25) Aan het einde van deze weg staat een bord, Hoek van Holland. Je kunt hier rechtdoor het dorp ingaan, of rechtsaf. Ga hier rechts af de Schelpweg in, de weg loopt schuin omhoog. Na 500 meter is er zowel links als rechts een parkeerterrein. Vanaf het parkeerterrein rechts loopt de Rechterstraat naar het strand in het hoogseizoen moet op het parkeerterrein rechts betaald worden, het parkeerterrein links is gratis. Aan het einde van de Rechtestraat op het plein voor strandtent Lodge 25 verzamelen we.

 

 

Vragen? Ik hoor graag van je!

flow yoga op het strand – Wanneer je het versterkende effect wilt ervaren van yoga in de natuur en me als docent wilt uitnodigen om voor een groep een les te geven in de natuur of je wilt opgeven om geinformeerd te worden als er strand yoga is: Gebruik onderstaande formulier of gebruik het adres of telefoonnummer hiernaast.

Je kunt me ook vinden op: