Priveyoga

Regelmatig krijg ik het verzoek prive yogales te geven.

Voor mensen die dit om medische of mentale en emotionele rede nodig hebben maak ik graag een uitzondering en bied ik deze lessen aan. Deze yoga-sessies hebben dan een coachings- of therapeutisch karakter en worden ook wel gebruikt ter aanvulling op de die consulten die iemand volgt.

Over het algemeen ben ik er een groot voorstander van om, als het kan, in een groep yoga te doen. De groepen zijn niet groot waardoor iedereen ruime aandacht krijgt. Door met elkaar te oefenen creeer je een groepsenergie die het effect van de yoga oefeningen versterkt. 

Daarnaast zijn er tal van dingen die je bewust kunt worden over jezelf e kunt leren als je met meerderen oefent. Bijvoorbeeld dat je leert om bij jezelf te blijven en te luisteren naar je lichaam en de yoga oefening te doen op een manier die goed voelt voor jou ook al doet de rest van de groep het anders: ieder lichaam is toch anders en ieder mens is toch uniek ? En zo leer je ook in je dagelijks leven meer te luisteren naar jezelf en je eigen ritme, balans en stijl te vinden. 

hier lees je de ervaring van Nel Schoenmaker die een privé les volgde:

"Meestal is onze yogales een groepsles met aandacht voor iedereen. Deze keer een privéles met alle prettige aandacht voor mijzelf. Ik kon een thema in brengen. Het was een mooie les met extra sturing. Erna kan zich heel goed afstemmen op je yogahouding en zo exact zien en voelen waar je nog wataanwijzing kan gebruiken. De afsluitende gepaste meditatie maakt de les compleet.

Na de les voelde ik me ontspannen, het fijne was dat ik, hetgeen we in de een op een les besproken en geoefend hadden, gelijk in de praktijk kon brengen en er gelijk mijn voordeel mee kon doen.

Van deze privé les heb ik veel opgestoken.

Namaste,

Nel Schoenmaker"

Wil je een prive yoga-sessie volgen ? Stuur me dan via onderstaande formulier een berichtje.

 

 

 

Vragen? Ik hoor graag van je!

Je kunt me ook vinden op: