Bedrijfsyoga

Wil je je collega’s of medewerkers laten ervaren hoe ze meer energie kunnen krijgen en hun mentale, emotionele èn fysieke veerkracht kunnen vergroten ?

Boek dan een bedrijfsyoga workshop of reeks van bedrijfs- yoga lessen.

Ook biedt ik een serie van workshops aan waarin medewerkers een positieve, waarderende grondhouding ontwikkelen. Ze leren altijd en overal hun stress om te zetten in een constructieve reactie en uit te gaan van kansen en mogelijkheden in plaats van problemen. Het blijkt dat werknemers zich beter, vitaler en rustiger voelen. De sfeer en samenwerking verbeteren en de effectiviteit, kwaliteit en creatief situatie-oplosssend vermogen nemen toe. Hiervoor heb ik ook een module ontwikkeld die ik een aantal keer per jaar geef als intergraal onderdeel van een post HBO opleiding verandermanagement- Strenght Based Change of AI dat staat voor Appreciative Inquiry ofwel Waarderend Onderzoeken.

Het programma wordt op maat aangeboden. 

Vragen? Ik hoor graag van je!

Wil je je collega’s of medewerkers laten ervaren hoe ze meer energie kunnen krijgen en hun mentale, emotionele èn fysieke veerkracht kunnen vergroten ? Gebruik onderstaande formulier als je vrijblijvend contact op wilt nemen wanneer je mij als docent wilt inhuren.

Je kunt me ook vinden op: