Tarieven en vergoedingen

Eerste consult van een uur - vragenlijst, intake en eerste behandeling - € 85,00

vervolg consult van 3 kwartier €75,00  

Je ontvangt een nota van het consult zodat je die kunt indienen bij je zorgverzekeraar. Deze nota kun je aan mij over maken via de bank. Houdt er aub rekening mee dat bij afzegging korter dan 24 uur van te voren het consult in rekening wordt gebracht.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen (deels) vanuit de aanvullende verzekering – het budget voor alternatieve zorg. Kijk zelf na of en hoeveel jouw zorgverzekeraar van de  behandelingen vergoedt. Houdt er rekening mee dat de vergoedingen van collectieve polissen anders kunnen zijn dan die van individuele polissen. Omdat deze vergoedingen plaatsvinden op basis van aanvullende verzekeringen hoef je NIET eerst zelf het standaard eigen risico te betalen.BELANGRIJK !! 

Voor een algemeen overzicht kun je kijken op vergoedingenoverzicht-2018 Aan dit overzicht kunnen geen rechten wroden ontleend.

Kom je er niet uit? Neem dan zelf even contact op met de zorgverzekeraar. Bij het opvragen van informatie over vergoedingen is het volgende van belangrijk:
Gebruik in het contact met de zorgverzekeraar ALTIJD de term “natuurgeneeskundige behandeling” of “acupunctuur”.
De praktijknaam is bij zorgverzekeraars vaak niet bekend. Registratie is op basis van persoonlijke titel, dus op naam van E.A. Kraak.
Zorg ervoor dat u  de volgende gegevens bij de hand heeft:AGB-code 90023669  en het zorgverzekeringspasje.

Voor acupunctuur ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging  NVA (Nederlands Vereniging voor Acupunctuur), mijn NVA  lidmaatschapsnummer is  10.083 

Steeds meer zorgverzekeraars eisen aansluiting bij een koepelorganisatie. Als NVA-acupuncturist ben ik aangesloten bij de KAB-koepel.

                    

Binnen het LIVVIT pakket van Achmea/Zilveren Kruis is er ook 100% vergoeding voor het Heart Math Stress Redunctie Programma (SRP).

Natuurlijk streef ik ernaar om bovenstaande informatie en vergoedingen zo actueel mogelijk te houden. Echter, ik ben afhankelijk van informatie die de zorgverzekeraars mij via de beroepsvereniging verstrekken. Ik ben dan ook niet verantwoordelijk voor het uitblijven van een vergoeding door een zorgverzekeraar.

Overige informatie:

  • ING Bank IBAN:  NL41INGB0002399644 tnv Praktijk E. Kraak
  • B.T.W. Nummer NL1154.60.895.B.01
  • Kamer van Koophandel te Rotterdam 24462764
  • AGB-code zorgverlener 90023669
  • AGB-code praktijk 9002532

  

 

Vragen? Ik hoor graag van je!

Je kunt me ook vinden op: