Insideout Healing

profielfoto van Erna Kraak

Voor je welzijn en gezondheid is het nodig dat je tot rust kunt komen. Steeds meer mensen en zelfs ook jongeren en kinderen hebben hier moeite mee. Daarom help ik mensen om tot rust te kunnen komen. Ik reik ook aan hoe zij de rust zelf kunnen bewaren en hoe ze hun gezondheid en welzijn kunnen ondersteunen. In de 33 jaar dat ik bijna dagelijks werk met mensen in het veld van zorg en welzijn heb ik meerdere disciplines bestudeerd en gecombineerd tot wat ik ‘inside-out healing’ noem. In deze werkvormen staan innerlijke rust, energie en vitaliteit , balans en zelfbewustzijn centraal. Tijdens consulten help ik om rust te brengen in je systeem en je energie en balans te herstellen. Er is aandacht voor de klachten en je krijgt inzicht in de oorzaak ervan. Je zelfhelend vermogen wordt ondersteund. Je fysieke, emotionele en mentale veerkracht nemen toe. Als coach leer ik je hoe je zelf vitaal en in balans kunt blijven, dat is voor iedereen anders; maatwerk dus. Je leert ook stress en emoties te ‘managen’ in het moment, op een simpele manier die je altijd en overal kunt toepassen en die wetenschappelijk is onderbouwd. Dit komt terug in de yogalessen die ik geef. Kortom: Je innerlijke rust, zelfbewustzijn, gezondheid, welzijn en prestaties nemen toe en je communicatie en relaties verbeteren. Je voelt je gelukkiger en vitaler. Naast de consulten en lessen bied ik ook lezingen, trainingen en workshops aan.

21 juni: midzomerzonnewende en internationale yoga dag

toegevoegd op: 2018-06-21 11:40:08

Vandaag 21 juni om 12.07 uur als de zon hoog aan de horizon staat, begint op het Noordelijk halfrond de zomer.

Op deze langste dag van het jaar dag ervaren we het meeste licht van het hele jaar. Het is de midzomer-zonnewende, het keerpunt, het zomersolstitium en deze energie brengt onze energie in beweging keert het als het ware om: na vandaag worden de dagen al weer korter en gaat de energie zich al iets meer naar binnen richten. Het is goed om mee te bewegen met deze veranderende energie en daarom is het vandaag is het een extra goed idee om buiten in de natuur te zijn om wat yoga te doen. De energie van de midzomerzonnewende te ervaren en toe te laten in onszelf. 

En dat komt goed uit want vandaag - 21 juni is door de Verenigde Naties uitgeroepen tot Internationale Yoga Dag.
Wereldwijd komen vandaag mensen bijeen om yoga te doen, de energie toe te laten en om te verbinden, want yoga is meer dan oefeningen op een matje. Yog...

strand yoga beachyoga